Kaupallinen manageeraus Tampereelta koko Etelä-Suomeen

Kysy lisää palveluistamme

Tampereelta käsin koko Suomen alueella toimiva Hausala Oy palvelee etenkin kiinteistösijoittajia ja liikekiinteistöjen omistajia. Hoidamme kaupallisen manageerauksen vahvalla ammattitaidolla. Lisäksi voit tilata meiltä ammattitaidolla laaditut TDD- ja EDD-raportit. 


Me olemme ammattitaitoinen kumppanisi luotettavaan kauppaprosessiin ja kiinteistönomistukseen. Tarjoamme muun muassa laajat konsulttipalvelut ja liikekiinteistöjen projektinjohtopalvelut erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Jos haluat lisätietoa palveluistamme, ota tiimiimme rohkeasti yhteyttä. Olemme mielellämme apunasi. Saat halutessasi myös kustannusarvion erilaisista toimeksiannoista pikaisellakin aikataululla.

Luotettavat TDD- ja EDD-prosessit

Toteutamme TEDD-, TDD- ja EDD-prosessit. TEDD- (Technical and Enviromental Due Diligence), TDD- (Technical Due Diligence) ja EDD-prosessit (Enviromental Due Diligence) ovat kiinteistösijoittajille ensisijaisen tärkeitä riskikartoituksia.


Ennen sijoitushankkeeseen lähtemistä on syytä selvittää tarkasti hankintaan liittyvät riskit ja tulevaisuudennäkymät sekä teknisestä että ympäristön näkökulmasta. Toteutamme raportit tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan. Kattavin selvitysvaihtoehto on TEDD-prosessi.

Prosessiraportissa tarkastellaan esimerkiksi kohteen teknistä nykykuntoa ja viranomaisasioita sekä tehdään kohteelle 10 vuoden PTS kustannusennuste. Tieto on avuksi päätettäessä siitä, kannattaako sijoitus. Raporttia voi käyttää työkaluna myös hintaneuvotteluissa. Voit tilata meiltä myös suppeammat kuntoarviot ja tekniset selvitykset erilaisista kohteista.

Kaupallinen manageeraus

Jos olet jo tehnyt kiinteistösijoituksen tai hankkinut esimerkiksi liikekiinteistön, tiimimme auttaa sinua sen hallinnassa. Kaupallinen manageeraus kuuluu ydinpalveluihimme etenkin Etelä-Suomen alueella.

Liikekiinteistöjen omistajille tarjoamme muun muassa seuraavat palvelut:

  • Liikekiinteistöjen teknisen ja kaupallisen manageerauksen

  • Liikekiinteistöjen vuokranvälityksen

  • Liikekiinteistöjen projektinjohtopalvelut

  • Vuokralaismuutokset.

Kiinteistöalan projektihallintapalveluihimme kuuluvat esimerkiksi kustannusarviot, tarjouspyynnöt sekä kilpailutukset ja hankintaprosessit. Hoidamme myös urakkaneuvottelut, aikataulutukset, kustannusseurannan, laadunvarmistuksen ja työmaavalvonnan. Ota yhteyttä monipuoliseen tiimiimme!