Kaupallinen johtaminen

Autamme liike- ja toimitilakiinteistöjen ja muiden kiinteistöjen omistajia hallinnoimaan omaisuuttaan mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Vuokraamme vapaat toimitilat puolestasi, ja tarvittaessa neuvottelemme olemassa olevat vuokrasopimukset uusiksi. Hallinnoimme vuokrasuhteita ja reagoimme nopeasti vuokralaisten tarpeisiin. Pidämme yllä vuokralaisportaalia ja verkkosivuja ja hoidamme tilojen markkinoinnin tarpeidesi mukaan.

 

Saat meistä asiantuntevan kumppanin myös tilojen kehittämiseen ja niiden tuottavuuden parantamiseen. Annamme toimenpide-ehdotuksia markkina-arvon ja nettotuoton nostamiseksi.

Ota yhteyttä!

Tekninen johtaminen

Huolehdimme kiinteistön teknisestä johtamisesta sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Hoidamme kohteen päivittäisen ylläpidon ja valvonnan. Seuraamme ja optimoimme hoito- ja ylläpitokuluja ja huomioimme tarkasti kiinteistön energiatehokkuuden. 

 

Teemme vuokralaismuutostöihin liittyvät kustannusarviot ja budjetit. Laadimme PTS-suunnitelmat, eli pitkän tähtäimen suunnitelmat, ja päivitämme niitä tarpeen mukaan. Johdamme kunnostus- ja perusparannusprojekteja osaavin ottein. Kilpailutamme tarvittavat palveluntuottajat sekä ohjaamme ja auditoimme heidän työtään.

 

Oletko hankkimassa uutta kiinteistöä? Teemme myös kiinteistön teknistä kuntoa ja ympäristövaikutuksia koskevat arviot kaupanteon tueksi.

Kiinteistökaupan ja projektien tukena

Tarjoamme teknisiä kiinteistöpalveluita esimerkiksi kiinteistökaupan ja kiinteistöihin liittyvien projektien tueksi:

  • Autamme selvittämään kiinteistön teknisen kunnon ja ympäristövaikutukset. Teemme TEDD- ja EDD-selvitykset.

  • Teemme tulevista korjauksista pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS) ja päivitämme niitä tarvittaessa.

  • Laadimme kustannusarviot.

  • Tarjoamme projektijohdon palveluita esimerkiksi korjaussuunnitelmien läpiviemiseen.

Puhelinkuvake

Tarjoamme kattavat kiinteistöjohtamisen palvelut Tampereella ja muualla Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot